Tuesday, February 8, 2011

::The wet " keti** "::

This entry type of title chosen by cik Lyla ye.hehe.wanna share our journey sekitar kota raya.Act,Nik invited tapi dia tak dapat nak hadirkan diri atas sebab yg munasabah.sebelum mekap cair,lets b in action!


destinasi = Jalan Masjid India
bermula dengan menaiki seekor kancil milik Lyla.yg kemudiannya di tambat di sekitar car park station LRT Chempaka,bertujuan menaiki kemudahan awam di sana.kami meneruskan pengembaraan dgn memilih exit Bandaraya untuk ke destinasi.

destinasi sepatutnya.
Act,kami tak terus sampai kt sini,di sebabkan kecuaian si pembuat announcement,kami turun kat Sultan Ismail,tempat yg tak sepatutnye.


LRT station Sultan Ismail.mane lah aku nak pegi kat sini.takde dalam jadual okeh!


 lepas dah semua kekalutan 2,kami terus menuju ke destinasi.semangat abis.sebelum 2,kami 
sempat merakam beberapa aksi ala² model gitu.haha

posisi jari jemari yang tak berapa menjadi.

kebetulan,kmi keluar dgn tema yang sama.PINK!


Melengkapkan misi..!


semacam aku sedang kekeliruan di sana??!

cuba memperlihatkan emosi.




itu bangla ye kengkawan.Lyla sedang bergurau senda dengannya..!
Akhirnya.......inilah hasil tangkapan kami...:D

variety of  Italian Viscose n lawn cotton

Trima kasih banyak to Lyla Adzwa,sbb dah temankan aku..:D
                 




   **thanks for viewing~

3 comments:

  1. biah wat la contest ni ..aq tag ko..

    http://sayasukanyanyi.blogspot.com/2011/03/contest-kalaulah-aku-jadi-jutawan.html

    ReplyDelete